tillbaka till..

VERKLIGHETEN..

det har varit så otroligt skönt att vara hemma en vecka, en heel vecka och inte har jag gjort ett jota heller. Det är nog det bästa. Bara lata sig. Ville jobba men fick bara ett pass.

Men aa, sjukt nice att vara ledig en vecka, det va vi värda. Nu ska vi neråt i landet och fippla lite. Och jag har fått tillbaka min gamla lastbil som gick sönder samma dag jag fick den typ. Den har 4 däck längst fram som svänger..inte likt en enda lastbil på kompaniet. Det är inte coolt. Jag körde den nyaste lastbilen i kompaniet förut, då den här va på lagning, men nu ska jag köra en utan radio, utan 2 sängar(som va jävligt nice) utan sköna säten..åååh kommer bli en jobbig rutt !

vulkan

om de håller på mkt längre kan pappa förlora jobbet för att inga plan går och jag kan inte jobba på helgerna å få in cash.

life sucks..

vulkaner sucks..

80

fick sms av brasilianaren..brasilianskan Ana att det är 80 dagar kvar tills hon kommer. GILLA!!

IGår blev det grilning hemma hos Jocke, v'ldigt trevligt, och lite kallt. Grillade marshmallows(?) va nog kvällens höjdpunkt. Vi gick senare ner till Ängby Krog och sjöng karaoke. Men bara Elvis låtar kan bli lite för mkt när man inte kan en enda, hört refrenger har man väl gjort men inte mer än det. Sen när man står och sjunger så hörs man inte för dom som håller i karaoken sjunger ännu högre i sin egen mick..yay

Men ikväll blir det nog kanske utgång i Uppsala, ska nog hem till Jonas, sen vet jag inte var när eller hur vi ska ut någonstans..:)

Schäfer

Sitter hos Sofia coh bara sitter. Vi har precis kommit hem från ett besök i stan köpte lite nya saker på vuxenaffären (systemet) så vi får se hur grejjerna smakar :) Vi ska på grillpartaj senare så vi tänkte göra oss redo..breezer orange, cranberry och..vafan vare mer, någe gott iaf har jag för mej :)

Pappa ska in till Kilroy idag iaf och betala min resa. Jag kommer inte vara hemma på en vardag de nästkommande 6 veckorna så han betalar nu så betalar jag honom. Nu känns det som det är mer på rikigt, fyfan va skoj det kommer bli, men jag är endå lite nervis, men jävlar va kul det kommer bli !!!

64 DAGAR KVAR TILL MUUUCKKKK!!

snart så..




CALIFORNIA i september !

fortfarande ledig..

det känns helt otroligt att fortfarande vara ledig. HELT OTROLIGT. Har lixom ingenting att göra. Sover ena delen, glassar vid tvn o datan andra halvan. Sen att man inte fick några arbetspass på arlanda suger ganska hårt nu när man väl är ledig.
Va iaf inne igår med pappa i stan och lämnade tillbaka/böt ut min kamera (som jag tvättat i tvättmaskinen). Jag bytte till en helt annan sort men kosta samma samma. En svart som jag hoppas på får ett längre liv än min gamla..




högskoleprov

jaaaa, klockan ringde såklart inte..men vaknade bara 2 min försent. Så ingen skada skedd.
Mamma skjutsade ner mej vilket va nice, tog SJ tåget in och träffade på Sofia och Amanda, dom skulle också skriva på Linnéskolan, så då blev jag mindre nervös. Jag satt nämligen igårkväll skräckslagen för att jag itne visste vart den förbannade skolan låg någonstans, men kom dit helskinnad aif :) Visade sej att jag o Amanda skulle skriva i samma sal.

Första provet var matten, förbannade matte. Gick väl inte sådär suuuperbra, men aa..nej, inte så bra. 50 min sen rast i typ 15..sen vare läsning, va helt ok men hann typ inte läsa klart de 2 sista texterna innan hon sa att det var 5 min kvar..men som tur var är det multiple choice, så de va ju ba att gissa ssig fram till rätt svar.

Sen kom det ett provtest..det prov som inte räknas med i poängen. Det prov som jag kände gick bäst, men aja..man ska väl inte ha det för bra har jag hört. Engelska/svenska ord gick också bra faktist, eller bra o bra, gick hyfsat ok :)
Lunchen tänkte jag spendera på skolan och käka medtagen filmjälk, men Åkerblom hade gkömt skeden hemma så jag ringde Monica för att se om hon var hemma, men det va hon såklaaart inte. Så jag gick till Designtorget och käkade på cafeterian mittemot. En skinksmörgos bliddet det.
Första gången jag stt själv och åt på ett café eller resturang. Tycker det känns så mobbat att sitta all alone ju. Men jag tycker inte de e mobbat när någon annan gör det..dumma !

Sista provet som var diagram söööög isglass. Fyfan. Gissade på varenda fråga men efter att ha rättat här hemma så var det de prov som gick bäst :P vill prova gissa mig fram någon gång på det där provet !

Imorron ska jag till Öregrund, ska bli nice. Men ska hem på kvällen igen för att jobba på arlanda på måndag morgon.

heippa

time to shine

Nu e jag hemma och äter fruktsallad och tittar på Talang 2010. Ganska bra :P Men han balla balla snubben, skärpning förfaaahn. Sjöng my baby baby balla balla..hela låååten va balla balla. Pappa förklarade att det e en dans och sång man sjunger själv framför spegeln innan man går ut..awesome !

Nageltrång har man också, ajajaj ont gör det. Var hos läkaren idag och det behövdes inte opereras som sjuksyster sa. Nice, skönt med lov också så man slipper gå med fotjäveln.

HÖGSKOLEPROVET imorgon på Linnéskolan, jag vet inte vart den skolan ligger typ..borta vid ån ?! eller?! Ja det blir spännande att hitta dit, ska ta 7.05 tåget, sikken sooovmorgon !

OooOOoOOooPss

Tog ur min gröna fina uniform som jag tvättat nyss. Det låg kvar en pannlampa massa tuggummin och min fina kamera som numera är ganska grovt vattenskadad..

Jag fattar inte. Jag har redan fått en ny efter nyår för att jag tappade den i golvet, samma kväll typ tappade jag linneas, så ingen av våra kameror funkade. Och nu har jag tvättat den också (inte samma, utan den nya) JAG SKA INTE ÄGA NGN KAMERA..jo föfan, lämna in den och få en ny, eller?!


men pannlampan funkar finfint !

Küken


SÖNDAG

Igår va jag o syster till gränby och shoppa lite. Bilresan dit så började lampa lysa, duktig som jag var så trodde jag de va oljelampan, men de va det såklart inte..Elin rättade och sa att det faktist va..något annat. Handlade på systemet :) shoppi shoppi.
Sen träffade jag flickorna hemma hos michis. Där hon va i full kareta att sminka Tomi och MIcke som skulle vara horor på en maskerad. HAHA, asså..leggings och 'klänningarä som räkte typ till midjan :P hårdsminkade och nagelack. Blir förvånad om dom INTE fick napp på kalaset ;)
Vi drog sen till Dansken och vidare till Ängby..men jag skulle ju upp lite tidigare än jag ville dan efter (idag) så jag drog vid 2 typ.

..ingen bra början. Skulle jobba och satte klockan på 8, vaknade 9 av ett sms från pappsen som fråga om jag var vaken. PANIK satte jag på mej alla kläder, slängde på mej badgen och sminket i handväskan och sprang till bilen. Tåget till jobbet gick 9.25. Jag fick stå och vänta på att först stockholmståget skulle komma och sen upptåget..där stod jag kissnödig och dan, stressat ner som fan.

Men till jobbet kom jag, sminkade mej och grejjer. Inte alls mkt att göra idag, ganska skööönt. :)


Kom hem, åt varmrökt lax oxh stekt potatis, urgott. Sen drog vi till Anne som fyllde år idag och fiikade lite lite.

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0