12h

Rätt lugn dag på jobbet. Badgarna fungerade dock inte som de skulle på morgonen. Man kom inte in genom de dörrar med swipekontroll. Så det blev vissa småförseningar. Tex Thaien stod i rätt många minutrar i väntan på att gatepersonalen skulle hitta en väg ut utan att behöva gå igenom dörrar med swipefunktionen. Och vi med rullstolar hade rätt svårt att komma fram genom att få genvägar då det ofta resulterar i trappor..så några securityvalter harman fått hjälp av idag, de kan ju öppna dörrarna..

Jag och Malin gick till Staaarbuuuucks. Mumms. Supersnälladunder Carlos jobbade idag, alltid lika trevlig! Saknar att ha min vän Daniela där som alltid mötte en med ett leende. Hon har sadlat om till flygvärdinna hon. Fick ändå se henne idag då vi hade en bärning på hennes flight :) det var en liten surprise!

Nu är det påsk som gäller. Hoppar verkligen på riktigt vårväder. Jag mamma pappa och monica ska till Lregrund. Ska bli så skönt. Så jag hat beställt sol iaf. Jag planerar att sitta i en solstol med unjackan och läsa en bok. Ja jisses vad härligt.

GLAD PÅSK!!

MAXTEST

Maxtest laget resulterade i:
100kg benböj 90grader
55kg bänpress
50kg frivändning
120kg marklyft

Helt totally awesome. Fyfan va grymt. Jag sa till mina tränare innan att lägga på vikt så jag inte skulle veta hur mkt det var. Första gången var det 115kg, lite 'lätt' så vi satte på 5kg till. Sista gick såå långsamt, ingen teknik eller något liknande. Men upp kom den iaf :D FYFAN VA TUNGT DET VAR!!!

Fotoalbum

Jag och min kusin Linnea var ju på en sådan där jordenruntresa för några år sedan (2010-2011). Och nu tänkte jag sätta ihop alla bilder i ett fint fotoalbum. Jag har fått suvve hjälp från Yvonne som precis gjort ett album på itnernet via Fujifilm. Hur smidigt som hälst. Man bara markerar bidlerna och sen skapar programmet en bok med förslag på sidor osv. Kul att gå igenom alla bilder också, det var en del kan man ju säga :) Det har blivit så att jag gör en bild för Brasilien, en för USA, en för Nya Zealand, en för Australien och en för Thailand. Bara Brasilien blev 24 sidor, haha :P Längtar tills de blir klara då kan man sitta och drömma sig tillbaka till värmen, glaciärer, Hollywood, får, Jesus statyn, tåg, buss, översvämningar osv osv. YÄÄÄH

Friends Arena

Det blev ett till besök på Friends Arena för mig. Igår spelade ju Sverige mot Irland. Jag och några andra från Military Work stod som taxivärdar. Det var kul faktiskt. Sjukt mkt folk kommer med taxi. Sjukt mkt folk är apfulla när de kommer med taxi. Jag hade förberett mig med långkalsonger, jeans, täckbyxor, underställströja, tshirt, fleece, tjocktröjja och en G4S tjockjacka. De var svalt ändå, haha. Kan itne tänka mig hur kallt det var för de som itne hade täckisar..Först stod jag under tak, där blåste det itne så mkt, sen stod jag lite längre upp på vägen, där var det inget tak, där var det sjukt mkt kallare. Men fortfarande skoj. Jag vet inte, men jag var så glad igår, det var så skoj, de flesta taxichaufförerna var väldigt trevliga och glada!!
Trevliga kollegor också!
 
Men sen när alla skulle gå från Arenan samtidigt blev det kaos. Inga taxibilar kom fram och alla klagade på att det inte fanns några bilar..sedan så spärrade poliserna av vägen så det kom nada med taxis..det fanns inte många förståeliga personer. Men hur kan man tro att man är ensam att vilja ha en taxi efter en match med 50.000 åskådare?! sjukt!!
 
 
 

-

Sedan sist jag skrev så har jag tagit två nya rekord i marklyft. Ena förra veckan på lagträningen, hela 100kg. För att sedan på fredagen slå det med 2,5kg ;) haha bättre än inget. Det ha rnästan blivit trafition att träna marklyft med Lindalie på fredagar, kul ju!!

I söndags var jag dörrvakt liknande för G4S på bandyinalen på Friends Arena. Det var väldigt impulsivt. Military Work, ett företag som hyrs in för att göra lite jobb. De vänder sig bara åt folk inom försvarsmakten, eller de som varit anstälda där. Jag anmälde mig på kördag kväll för att hjälpa till. Vi skulle ha varma kläder på oss. Så jag hade med mig extrakläder med mössa å vantr osv. När vi kom dit så fick vi läna kläder av G4S och stå vid dörrarna in till läktarna så ingen tog med sig alkohol in. Tydligen så hade military Work blivit lovade andra uppgifter så de var lite bittra att vi fick just dörrvakt uppgifterna. Men det var helt ok. Riden gick rätt fort. Jag hade dörren bröve en kvinna vars son var vd eller liknande föe Military Work, väldigt trevligt hade vi. Ont i fötterna efter 8h stående i kängor så avslutade ci med att gå ett varv i arenan på alla rader för att känna så alla stolar satt fast. Stort varv det där!

990kr för 8h och semesterersättning, och på måndagen så hade 693kr satts in på mitt konto. Hur bra som helst!!
Jag kommer lätt anmäla mig till nästa evangemang!!

Fitnessfighten!

Jaaaaa, jag och Elin har den här månaden testat nägot som kallas för fitnessfighten (www.worldofshape.com). Det är en sida där man får hjälp med kost oxh ett träningsschema för en månad. Och guess what!! Jag hade på 10 dagar gårt ner 3kg, 3cm i midjan, 3cm runt revbenen, 3cm runt rumpan. Helt sjuuukt. Gäller bara att hålla detta uppe nu!! Man ska käla 6ggr om dagen. Det är det klurigaste. Att hitta tid att käka. Nu är de ju rätt lätt för mi som är studieledig dena här månaden ut, det skulle aldrig funkat om jag kobbade, no way!!
Men satan va nljd jag är efter dessa 12 dagar. Hoppas det fortsätter så här!!

Arvidsjaur

Jagoch syrran var i Arvidsjaur å hälsade på en barndomsvän som går pilotgymnasiet här/där. Det var hur mysigt som helst. Jag å Elin gick en härlig morgonpromenad på lördagrn a la 8km, till DollarStore och tillbaka!! Det var sweet. Awesome väder -8 typ, hur fint fint. :D
Vi fuskade lite i vår diet och grillade korv med bröd uppe på en utkiksplats på lördag kväll. Tur vi hade Daniel med oss annars hade det bog inte blivit ngn eld. Vårt varma tevatten i termos frös så vi kunde inte öppna den, haha chilly. Otroligt hur fin himlen kan bli av en solnedgång! Tokkallt efter ett tag så vi knallade tillbaka och kollade mello :) synd var det för utanför så var det ett vacker skådespeleri med norrsken!! (Det såg vi på Daniels fb hans kompis had elagt upp bilder)

Elin blev magsjuk natten lör till sön, vilket var otroligt irriterande, jag kände mig så dålig, man kan ju inte hjälpa till på något vis direkt :( hon hade slutat spy på dagen så de gick helt ok med vår 2h flygresa hem!! Skönt det.

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0