21-06.30

spenderar natten på Arlanda..precis som jag ska göra hela helgen..fre-lör, lör-sön, sön-mån ! En helg som skulle kunnat se bättre ut. Har hittills haft 1 jobb..det är långt kvar till 6.30  !

Ja, jag va ju i Berlin några dagar också. Elina, Sofia, Anna, Louise och Rebcka. Det va nice. En flaska vin- 15kr, den billigaste ölen vi hittade va på 3kr. En liter vodka va ca 25-30 kr..jag skulle kunna åka dit igen faktist, inga problem ;)
Vi hälsade på en nattklubb som hette Matrix, 7 dansgolv och det stängde kl...7 på morgonen ! Helt totally awesome. Men vi va typ de enda som riktigt släppte loss. De enda som dansade me händerna i taket, de enda brudarna som var riktigt snygga. Vi ägde dansgolvet kan man ju kanske säga !
Fast nu vare så att det va tisdag och Matrix hade ett dansgolv öppet och stängde klockan 5..mn de va nice.

Vi lekte turister och åkte tunnelbana till höger och vänster. Vi hade en guide (Louise) som fick leda oss art vi än skulle :)
 Vi åt gott, väligt gott. Så gott så vi gick tillbaka till samma resturang 2 ggr. Otroligt .




orkar fan iten skriva någe mer, men kul hade vi iaf, och det får gärna göras om :)

nu ska jag fortsätta att itne göra så mkt här i grottan..(grupprummet på arlanda)

!!

Hej hopp..verkligen för lite inlägg här..
Elin har iaf hunnit vara på Rhodos en vecka med hennes anra halva. Jag har jobbat som vanligt, varje dag hela tiden.

Idag kommer 2 tjejjer som ska sova hos oss över natten. Dom har varit utbytesstudenter här och ska åka hem imorgon. Jag träffade henne nu när jag satt i loungen, Cool brud. En av dom kommer från California, San Fransisco, andra sidan av bron. Så med henne ska jag o Linnea flörta med ;) haha iaf jag !!

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0