Bad weather coming up!!



Kollade pa film halva dagen. Resten av den andra halvan akte vi till ett anant kopcentrum. Det va nice. Pa vagen dit sa askade det och mullrade som aldrig forr. Forsokte fa med ngn blixt pa bild, men det ville sig itne jattebra. Har ar iaf en bild framfor det statliga Rocky Mountains!! Enjoy

Sen gick vi pa bio, Ice Age, det va markligt att se den med eng tal haha. men rolig var den iaf :) Nar vi kom ut igen sa var det kolmorkt och varldens coolaste skadespel. Himlen lystes upp sa bergen blev sillhuetter(?) Ascoolt. Fick nagra fina bilder pa det, fast itne med bergen i bakgrunden men med sky.. :P

The mall

Har varit och shoppat idag. Otroligt vad skoj det kan vara. Blev lite dittan och dattan osv. Nagra skor, klanningar, t-shirts, Victoria's Secret saker..blev en hel del nar man raknade ihop allt. Imorgon sa ska vi nog kanske aka till Garden of Gods tror jag det hette, det ska tydligen vara ett omrade med en jadra massa raukliknande stenar :) ser fint ut pa internet :P

Och jg kommer itne komma hem den 2a, kommer hem den 3e pga av att det inte fanns nagra lediga platser pa flighten, staplatts pallar jag itne riktigt..:)

Camping in Trinidad

Har precis kommit tillbaka efter en natt i Trinidad. En stad ca 3h soderut fran Colorado Springs. resan borjade igar vid 7 snaret pa morgonen. En Greyhound Bus model morden med wifi korde mig dit. Vi var ca 20 min tidiga dit sa jag fick sta och vanta i solen en stund till Peggy kom och hamtade upp mig. Det var ett kart aterseende. Varsta bilen och grejer. Vi akte och handlade pa Walmart och sedan kakade vi lunch pa ett Cafe. Hon bor langt at fanders ut i bergen med finaste utsikten. Med bjornar runt husknuten.. vi horde faktist bjornar, det va scary maaan!!

40 grader varmt och kladdigt!!  Vi packade bilen och akte och satte upp taltet..vi va de enda som hade talt bland alla stora lyxiga campers!! haha rolig syn. Och alla, verkligen ALLA hade smahundar, overallt skalldes det och gicks ut med doggies. Efter vi fatt upp taltet och sa sa akte vi och hamtade Sarah, Peggys dotter och 4 barnbarn, varav 1 av dom fyller 1 manad idag..yay

de blev lite lek och marsmallowsgrillning sen somnade vi gott pa kvallen!!
Det blev saklart lite varmt med 3 smapojkar, 2 vuxna damer, jag och ett barn pa 1manad. Meeen det gik :) lillungen vaknade och skrek nagra ggr, men dar blev det en tillbakakaka till allas hundar vars later hela dagarn!!
Det lagades american pancakes till frulle och sen lektes det i lekparken igen. Min buss skulle ga 13.20, den var forsenad 1h..
Val pa motorvagen, mellan Pueblo och Colorado Springs dor ACn i bussen och vi maste stanna vid vagkanten och vanta pa den att borja igen..hot hot hot.

Efter en trevlig taxiresa hem till Lupes lagenhet med en forare som hette Moofie sa var jag hemma kl 18.00..
ikvall ska vi kaka pa Texas Roadhouse och sen se Step Up 3d :)

kul..

Jag rakade radera typ 10 inlagg, 10 av mina forsta inlagg i bloggen for jag ville flytta dom till en kategori. Nu ar borjan pa min varnplikt borta. Alla roliga minnen, alla trakiga minnen, alla minnen overhuvudtaget. Vafan. kan det inte komma upp en kontrollfraga om man verkligen vill radera dessa inlagg. USCH!!

Colorado

Har varit här i 5dagar typ. Vädret är hur varmt som helst och bilar utan ac är inget attleka med. Just nu är jagnere i San Luis Valley där jag bodde 06/07, har varit här sen i söndags hos den familj jag bodde hos då. Väldigt kul att komma och hälsa på. Vi har inte gjort så mkt igentligen, varit i Alamosa, den lite större staden, varit i the cabin i bergen, druckigt mountain dew osv. Idag ska jag tillbaka upp till Colorado Springs och bo sista tiden med Lupe, en kompis som gick i samma highschool som jag.
 
Som sagt, det är varmt och jag hoppas på att få en liten solbränna, jag är ju trots allt på semester :)

I'm ready for takeoff

Jag vaknade enligt planerna och inget av betydelse har glömts hemma, vad jag vet.
Det regnade ju såklart också när jag skulle gåtill tåget, score. Sen på arlanda gick jag å chilla lite i avgångsinfo för att packa vätskor i påsar och snacka lite med kollegor :) nu sitter jag vi gaten och väntar på ombordstining.
Let's flyy

Semester




Gårdagens yaaaaaaay var Starbucks. Det kan vara mitt firande för att jag äntligen har fått semester :)
Nu sitter jag här och laddar för morgondagens resa med att titta på Bomb Patrol Afghanistan och äter skittles!





26h

Om typ exakt 26h så sitter jag förhoppningsvis på planet i frankfurt mot Denver. Har packatdet sista som ska checkas in och tagit med pass. Mamma o pappa kommer utkörandes till arn med min väska så jag blir av med den, lika bra och göra det när jag endå jobbar :)
Kan ännu inte svara på om jag fått med det jag tänkt men det märker jag när jag väl behöver det..
Läste aftonbladet nyss också om en skjutning i Denver..så passande.

Godnatt

Hemma från jobbet och sova står på schemat. Imorgon ska jag packa klart och äta lunch med mamma innan jobbet. Får se hur bra det går att följa schemat :)J

Sovmorgon

Ja, sitter på jobbet lite. Ställde klockan på 10.30 för att gå till gymmet. HAHA där lurade jag mig själv. Sov 2h extraistället och åkte direkt till jobbet. Ibland får man lyxa till det med bil. Fanns dock inga parkeringar så det lär inte bli så mkt mer lyx..
Har fortfarande inte packat klart. Måste hitta kameran och laddaren till denne. För en sådan måste man ha som turist!!

Fungerar det med telefonen fortfarande tro!?

Fungerar det med telefonen fortfarande tro!?

-

Nu var jag här igen. Åter framför min bärbara och ska försöka komma igång med detta igen. Fråga mig itne varför men det skulle va lite kul faktiskt. Satt hela natten och läste igenom alla lumpenminnen jag har fått ner på den här bloggen. Grymt va kul jag hade. Längtar tillbaka till det militära..

Oh well. Idag har jag spenderat dagen med att handla godis i mängder till amerikanarna jag ska åka å hälsa på då min semester börjar, vilket är på LÖRDAG. Flighten går 06.25 till FRA, och därifrån till DEN. Det ska bli så förbannat kul. Lupe hämtar mig på flygplatsen sen tar vi en utgång på det. På söndag så kör hon mig till Walsenburg, där Crystal hämtar mig och kör mig resten av biten till La Jara där jag ska hälsa på familjen Williams som jag bodde hos på mitt utbytesår där för 5 år sedan.

Svårast är..vad FAN ska jag ha på mig resan dit?!



sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0