It is time

En stänkare här kanske innan jag glömt bort existensen av min lilla blogg.
den här sommaren har inte bjudit på så värst mkt. Jobbat för det mesta på Arlanda, Assistans, firat midsommar nere i Smögen med lumparna Böhm och Bäckman, varit i öregrund och myst i stugan, varit i Hudiksvall och myst i elinas stuga, hunnit en sväng till Barcelona med mamma o pappa, tränat am fotboll.

Så det har varit lite händelserik sommar iaf, även fast det itne har varit gallej hela tiden. Jag har väl bott i lägenheten i ca snart 3 månader, och allt har gått awesome. Lite småscary va det i början, det kan jag inte ljuga om. Knak i väggar och golv och alledes kollosalt ensamt. Tvn har varit på hela tiden jag varit hemma för att ha 'sällskap'. Farmor har kommit upp och lånat böcker och gett mig nybakat bröd..inte helt fel.
Här om dan blev jag nerbjuden på äppelkräm gjord av pallade äpplen..yum !

Barcelona fick ett besök av mig, mamma, pappa jonas och monica. Familjen skulle stanna till fredag men jag fick inte ledigt tors-fre så jag hade bokat hemgång på onsdagen. det försa som häder är att Monicas mobil blir stulen av en brud som klämde sig förbi oss i tunnelbanan..usch för sådanna människor. Men vi hade iaf hyrt en fin lägenhet inte alls långt från centrum. Det blev lite turistande och solande. Jag fick telefonsamtal på onsdag, att jag fick semester torsdagen, så jag kunde stanna en dag till. Sen ringde dom torsdagen och sa att jag kunde stanna och åka hem på fredagen. så min lilla resa blev 5 dar ist för 3 :) och jag kan stlt säga att jag kom hem UTAN en enda grej jag köpt där.. !

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0