blää

Ååhhh, på 2 dagar har jag haft fel tid när jag slutar. Idag 45 min senare än vad dom sagt till mej och igår 30. Det låter skitfånigt men det är inte det. Sett fram emot att sluta kl 14 sen jag började vid 6 imorse. Så får man inte gå hem då utan måste vänta jääätte läänge för att få lämna stället. Sjukt irriterande när en chef har sagt en tid och koordinatorerna en annan..blää

usch

Jag har fått en lägenhet!! ...

Jag har fått en lägenhet!! Ska flytta in den 20 juni. Galet vad glad jag är! En övervåning i en gamal villa mitt i knivsta. Försatahandskontrakt, grymt! Stora gamla lister, fönstrena är gamla och sådär fint skrovliga. En kakelugn och en vedspis, med farmor o farfar i lägenheten under. Jag har egen ingång och 2 parkeringar. Kan det bli bättre? Jag tror inte det :)

Satan vilken träningsverk !

Satan vilken ttäningsverk. Galet. Fick med mej elin på amerikansk fotboll igår, vi hadd kul men hon är lite kluven. Hon vall inte göra illa ngn och hon är ju can att puffa bbort spelare och här ska man ju tacklas!! Va va o fika his farmor och farfar efter det, det va elin och hennes namsdag, marianne. Vi hälsade även på daneil och ruttis. Och hon som bor över farmor o farfrar ska flytta o jag känner mej lite sugen.. Just nu jobbar jag och har allmänt svårt att röramej. Längtar rill klockan 16 när jag får gå hem!!

Lite history.

Kan ju kanske säg att jag har gått o blivit med iPhone. Jag följde med mamma in efter jobbet för att mamma skulle köpa en för att hennes nubarande telefon är halft sönder. Men enligt telia så kunde hon inte köpa en än så då gick vi vidare och runt i gränby. Tänkte att kag kunde ju faktist köpa en. Så vi gick tillbaka till telia så jag skulle beställa en. Men jag fick den direkt och grejjer. Asbra. Nökd är jag också. Inte jättesvårt att lära sej när jag flitigt har använt familjens iPad. Den är som en superstor iPhone! :) fick ju användning av skalen jag köpte i thailand, haha

Hej bloggen....

. Testar på mobilblogg med nya telefonen.. har vart och tränat amerikansk fotboll idag. Grymt kul. Ska få med mej Elin imorgon också, Midgårdsvallen kl 18!! Asbra.

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0