oh happy day

En trevlig dag i stugan. Pappa fyllde år så jag o mamma panikåkte (självklart visste vi om att han fyllde år..) in till öregrund för att handla jordgubbar o grädde + en tårta. Blev ett grattiskort också som i sin tur blev ett presentkort. Han gillar ju att laga mat den där mannen och önskade sej tydligen Salmings grillkokbok..men jag o mamma hittade ingen, så aa..

Farmor o farfar kom och hade med sej janssons frästelse, mamma är lika förvånad varje gång vi äter att jag faktist tycker om det..men aa, hon lär sej väl snart !
På det blev det en skön promenad runt området, ner till bryggan. Jag försökte hitta den termometer som alltid är där i vattnet men den är putts väck.
Sen blev det fika med schwartswaldtårta...det stavas nog tamejfan inte så..jordebaer å grädde, underbar matchning ! 
Åkte sen hem med farmor o farfar..för imorgon ska det jobbas. Klockan är ställd prick 05.00, inte n minut senare och absolut itne tidigare..På hemvägen regnade det satan, jag kan vara glad att jag hann få mej en liten rödtonig going on brown bränna vid lunchtiden, för jäklar vad regnet inte ville gå över.
Hela vägen hem lyssnades det på radio. Tennis mellan Rafael Nadal och Robin Söderling..Söderling va tydligen överlägsen det första..setet? men sen gick det käpprätt åt helvete. Det va ju synd sverige.

hej o godnatt

(på SÖNDAG kommer ANA)

midsummer !

Ja..det va ju ett tag sedadn det var midsommar, så aa. Den spenderades i Öregrund- enligt tradition. Jag o Linnea åkte ut med mamma o pappa på torsdagen och kom dit vid 23. Var ruskigt trött när jag sovit 3h och skulle upp 3.45. Hujja. På fredagen så väktes vi runt 8..asvarmt ute. Mamma var boss, och jag linnea o pappa agerade slavar. Hämta bord, stolar, fixa grill. Ingen rast ingen ro. haha, men fint blev det.

Monica o Daniel kom, Elin o Tobbe och sen kom Carola o Fia. Vi gick ut och plockade blommor till kransar. Väldigt fina kransar :)
Snappsar, SÅNG, god mat, happy froggs, glass, tårta, bullar, el alkohol m.m
Jag Fia o Linnea drog hem vid 10 kanske..bussen va 20 min försenad pga att bussen påväg till öregrund blev stoppat av polisen som skulle göra razzia..vi missade därmed tåget med ca 2 min. Så vi drog till en bar och tog en öl/cider och tog sista tåget hem..

7 dagar senare

För en vecka sen vare muuck, och det va nice. Riktigt nice. Att marchera ut väldigt många soldater samtidigt va maffigt, riktigt coolt. Lite tråkigt på samma gång, men det coola tog över :D Vet inte riktigt vad man ska skriva om det..det går lixom inte att beskriva, men alla som har gjort det know the feeling !
har ju typ ganska många bilder som jag måste fixa in från muck och allt..men jag oorkaar inteeee :P

Nu sitter jag här och ska snart iväg till en kompis studentmottagning. Han tog studenten i arvidsjaur, flygskolan ni vet. Nu har han fått hem alla sina saker och ska ha mottagningen idag. Jag e ju hungrig också, sikken underbar timing !

Annars har jag jobbat och haft mig, inte alls lika underbart. Men ganska kul..som alltid :)

MUCKMUCKMUCKMUCKMUCK

MUCKMUCKMUCKMUCKmuckMUCKMUCKmuckMUCKMUCKMUCKmuckMUCKMUCKMUCK

efter alledes för många tråkiga dagar inehållandes VÅRD av materiell och fått höra MUCKARtwist alledes för ofta i matsalenså har vi närmat oss M.U.C.K ! MUCK, militär utryckning i civila kläder !
Ska bli så underbart skönt att kunna börja ett nytt liv, ett liv där man itne måste åka tillbaka till LedR på söndagskvällarna. Börja jobba på Arlanda, eller har ju jobbat där sedan 2008, men fått schema å grejjer, inte helt fel. Favvo Ana från Brasilien kommer, Dilan också..jävlar, detta kommer att bli en hejdundrande sommar.

Chilla i Öregrund, åka dit man vill...åka till BRASILIEN USA NYA ZEALAND AUSTRALIEN o THAILAND..OoOoOooo nu när lumpen snart är avklarat och MUCK datumet närmar sig så får man sätta ögonen på ett annat mål längre fram som nu är...4 juli,  inte bara för det är USAs nationaladag utan att Ana kommer då. Och datumet efter det kommer att vara 18 oktober, då vi, jag o Linnea drar till Brasilien. AWESOME !

MUCKMUCKMUCKMUCKmuckMUCKMUCKmuckMUCKMUCKMUCKmuckMUCKMUCKMUC



kanske kommer sakna det gröna livet lite..men det känns inte så just nu riktigt.. :P

s t u d e n t 2 0 1 0

Ja, Elin har tagit studenten. Det är awesome ! riktigt förbannat awesome.
Jag fick permis vid 8.30 så jag tog första bästa buss hem till uppsala och sprang som ett djur till tåget och bröt 2 naglar på köpet..sen hem och fixa, hade ingen aaaning om vad jag skulle ha på mej..det blev en svart klänning.
Klockan 12 så åkte vi hemifrån. Jag och Tobbe i Carolas fina sportbil och mamma o pappa i vår fula volvo. Självklart så var ju sunnersta bron avstängd, så det blev en tripp in till 'centrum' ist för pang på till där dom sprang ut. Ekebyhov eller ngt, vet itne exakt.

Vid Ikea va det typ 17 min kvar, det var kö, folk trängdes och jag va såå nervööös att vi itne skulle hinna i tid. När vi skulle parkera så fick jag ett sms av elin som sa att vi skulle ta upp skylten så hon skulle se vart vi stod någonstans..ehe, vi e inte där än..Vi hann i tid, men nöd och neppe hann vi i tid och hittade ulrika och gösta som hade kirrat världens bästa plats. Precis vid trappen dom 'sprang ut' från :) Upp med skylten och sen så sprang dom faktist ut. Elin var första klassen som kom ut, och elin var först. WOHOO, fifan va snygg hon va, min älskade syster! :)

Efter kramar och blommor och hej och hå så tog vi oss till deras flak som va ganska fint..inte jätte fint, men ett flak iaf :P
Vi andra åkte hem medans hon hade de skoj på uppsalas gator. Kvällen bestod av jordgubbsvin o grejjer, mkt gott. Maten va inte helt fel heller, inte alls. Sen drog vi kusiner, faktist alla utom Sofie, till Uppsala och till parken och hade det mysigt. Elin drog vidare till BJ och vi till en polare. Jag o Linnea tog sista tåget hem och avslutade kvällen på Ängby. mkt skojigt. Sen tog jag följe med Elin som kom med nattbussen :)







sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0