Slut på det roliga

Fredagen startades med kollegor och slutades med kollegor. Jobbet på förmiddagen och festligheter på kvällen. Jag jobbade till 18 så de va hem fort som satan och duscha, sminkning, gårfixning och slänga i mig mat. Tog bilen till mamma o pappa där jag bytte fördmedel till cykel och rullade mot Elina. Det skulle det hållas en överaskningsfest för flickebarnet. De va nice, stannade 3h kanske och åkte sedan med Louise och Ellan in till stan. Där blev jag avsläppt på Vaksala torg där kollegorna höll hus.
Jädrans bra timing från min sida då alla precis var på väg att gå till the cluuuub.

Sist jag va ute med kollegor var på en kryssning för ett antal år sedan, så detta var verkligen på tiden. Kommer inte ihåg vilket ställe vi gick till men de va nice. Alla dansade all night long. Skitkul ju!!
Sen blev det MAX och skjuts hem. Awesome!!

Lördagen spenderades i soffläge och tittandes på tv. Gick ut en sväng ner till Thai för mathämtning :) Och nu jobbar jag 10h övertid. Rätt bra helg om jag får säga det själv!

Bakning

Idag mina vänner har jag varit ledig. Jag orkade hålla mig vaken hela jobbpasset igår och kom isäng vid 00.30 typ. Chillade hela förmiddagen tills jag beslutade mig att åka till City Gross för att handla lite till bakningen och till fredagens festligheter (systemet).
Första gången jag gick runt med en sådan där *biiip* grej, vuxen känsla ;)

Jag har bott i lägenheten i typ 1,5 år och jag har aldrig bakat något förut. Nu blev det muffins och chokladbollar. Muffins för att jag planerar att göra sånna där cupcakes till ljuspartyt jag ska ha här på tors och chokladbollar för att det va jädrans länge sedan, även de ska serveras på tors :)

Gick ner med muffins och bollar till farmor och farfar, dom tackade och bockade för efterrätten. Typ 5 min efter jag kommit upp igen knackar det på dörren och där står farmor tuggandes på en chokladboll med en skål äppel/rabarberpaj och vaniljsås i handen.

Underbart!!

Ego

Ibland ska man vara lite ego, så jag roade mig innan jobbet med att ta och redigera lite bilder. Blev nöjd. Jag vet inte om det var för att några kollegor sa igår att jag blir väldigt bra på bild, sådant är ju alltid kul att höra :)

Timmarna går

Börjar se ett slut på mitt arbetspass nu. Började 6.30, har ätit lunch och snart så är det min andra rast och sedan blir det hemgång vid 18. Ryggen har hållt, klart jag känner av den mer och mer när jag stått hela dagen, men har slagit mig ner på en stol nu så kunderna kan komma till mig istället :) Sitter i ankomstinformationen så det är helt ok.

Imorgon skulle jag varit ledig men jobbar åt Evelina som jobbade åt mig när jag var borta på intervju. :) Sova tills jag vaknar kan jag göra endå, gött!!

Helig rygg

Din rygg är helig. Använd den väl, du har bara en! Dagens första bärning lyfte jag fel så jag fik ont i ryggen.

(En bärning går till så att vi, 2st, går in i planet med en specialurformad stol med hjul så den ryms i mittgången. Väl där inne så lyfter vi passageraren, en bakifrån under armarna, och en framifrån under låren, till den här stolen och kör sedan ut passageraren till deras egen rullstol som vi tagit upp från lastutrymmet på flygplanet. När vi kommit ut så lyfter vi på samma sätt till den egna stolen)

Idag lyfte jag fel. Passageraren var inge svår eller tung, jag lyfte på det enklaste sättet, det ska man inte göra. Man ska tänka på vinklar och inte vrida sig samtidigt osv. Det är så himla trångt i flygplan, ja ni vet väl själva, ibland får man inte plats med benen ens.

När vi var klara där så kändes det verkligen att ngt var fel. Tänkte inte mer på det, stretchade lite och hoppades på att inte få flera bärningar under dagen.
Men jag skulle hjälpa till på 2 till, mkt speciella och otympliga bärningar. En av dom skulle verkligen behöva sitta i en sådan där sele så man kan ta tag i något då vi inte fick lyfta under armarna + att hon hade ont i en sida och förlamad i den andra. Klart dom ska ut och resa men ibland måste man verkligen tänka på personerna som ska hjälpa till. Men flygvärdinnan var guld värd. Hon tillverkade ett lyftsele av en filt som passageraren fick ha under sig vid resan så personalen på den andra flygplatsen kunde lyfta på ett behagligare sätt.

Många flygvärdinnor stressar på som bar den men denna vänliga själ tänkte på våra ryggsr och på personen slm skulle lyftas. Grymt tack till den SAS värdinnan!!

Nu försöker jag hålla mig vaken till polisskolan 6 som går på tv 21.30. Ska upp och jobba imorgon igen så jag tror inte jag kommer se hela, om ens början av filmen..

Sov gott!!

Mo Mecka!!

Tokvaknade av klockan 4.10, toksvettig och toktrött. Hatar att jobba så tidigt efter 2 lediga dagar. Man kommer lixom off med sömn osv.
Dagen har gått snabbt iaf. Lagom mkt på jobbet att göra, var på ass hela dagen och hade en prao-elev. Tänk va länge sedan man praoade!!

Vårt sista jobb blev ganska spännande på något sätt. Hela dagen hade det vari massa muslimer, alla klädda i vitt, som stått i kö för att checka in till deras specialchartrade plan som skulle ta dom närmare Mecka!!
Det var jag och Axel + min prao som skulle hjälpa 10 assistanser. Dvs 10 pers som behövde vår hjälp ner till planet.

Alla herrar måste tydligen vara klädda i vitt av tradition och kvinnorna får ha vilka färger de vill, men helst vitt. Alla så ju likadana ut till slut då de flesta männen bytte om till vita sjalar och filtar vid gaten. För mkt barbröstade män på en gång.

När vi väl skulle ner med alla 10 assistanser så började gatepersonalen släppa på allt annat folk också så det blev tokgullt och stressigt då vi alltid går ner först med våra passagerare.
Aja, det slutade med att både jag och Axel fick övertid, han på lunchrast och jag för att jag slutade innan vi var klara.

Sedan överaskade jag mig själv med att gå direkt till gymmet när jag kom hem. Testade det nya träningsschemat utan PT, gick rätt bra men var tvungen att ta saker i fel ordning då maskinerna användes av annat folk. Det fick man inte göra enligt PTn, nästa gång lovar jag att jag ska ta allt i rätt ordning :)

Jag är stolt över mig själv att jag har kommit igång igen. Att jag inte slutar när jag får lite mjölksyra i armarna tex. Står det att jag ska göra 12 rep så gör jag 12 rep. Blod svett och tårar!!

Jobbigt

Nu doftar min lägenhet underbart. Fick hem PartyLite ljusen jag beställde förra veckan när vi var hos Therese. Det är så mysigt med ljus.

Dagen började dock i tortyrens tecken med ett PT pass nere på Form. Jag gjorde det mest för att jag haft samma träningsschema sedan jag började gå till gymmet, så det var dags att träna nya muskler.
Det var Niki, kan tyvärr bara uttala namnet, som hade gjort ett schema åt mig.

Det va nice att ha en PT för 1h. Någon som pushade en till sitt avsoluta max. Har nog aldrig varit så slut i armarna. Fokuseringen låg mest på armar, rygg och axlar. Tanken är att jag ska klara det där förbannade armhänget som jg misslyckades med på soldattesterna.
Det var även en cykel intervallträning från helvetet på 4min på slutet. Fyfan va sega benen blev!

Nu är jag grymt taggad på att försöka mig på detta passet på Hälsohuset där jag normalt tränar! YEAH VAD JAG SKA BLI STARK!!!

Lunch på ingång

Jag lyckades somna i tid igår 20.40 la jag mig och jag var till och med trött. Så jag somnade snabbt och vaknade ganska utvilad när klockan ringde vid 3.40. Hade slagit vad med mig själv att jag skulle behöva skrapa rutorna. Jag förlorade vadet då jag kom ut och märkte att det regnade. Skönt att förlora ibland :)
 
Nu är det iaf snart lunch och jag lääängtaaar. Ingen höjdare i matlådan men ack så hungrig jag är!!
 
 
Mmmmmm ooostbååågaaaar !!

Vår egna lilla Finnkamp

Ingen sovmorgon idag inte, klockan ringde vid 8 och jag packade snabbt ihop sakerna och åkte vidare till mamma o pappa som av någon anledning bjöd på frukost. Sen åkte jag direkt till Märsta och Midgårdsvallen.
Väl där så va jag den första bilen, vilket aldrig brukar vara fallet, jag brukar vara en av de sista som kommer. Men idag var jag näst först. Tommy satt i kansliet och väntade.
 
Pinky hade mött upp Finnarna i stocckholm då dom kom med båten imorse. När de väl anlänt till planen så bytte vi om å körde uppvärmning. Sen hade vi gemensam uppvärmning för o-line och RB osv. Han som hade träningen för o-linarna kunde ingen svenska och pratade den sämsta engelskan EVER. Han var även ryss och hade en samemössa på sig, charmigt.
 
Detta va en träningsmatch mellan oss och dem. Scrimmage kallas det. Man startar från en och samma linje för varje offence. Så det spelar ingen roll om man lyckas ta sig föbi alla och göra en TD, man startar nästa spel från samma linje som förut. Så man kan träna och snacka igenom vad som ska förbättras eller vad som var bra. Så vi körde 15 defensspel x2 och 15 offencespel x2. Sen åt vi mat som Pinkys föräldrar fixat. Grymt gott. Finnarna var väldigt trevliga också, det är ju alltid trevligt :)
 
Känner redan blåmärkena titta fram, det hör till men det är lite irriterande. Skönt att det börjar bli kallare så det inte är jobbigt att ha långärmat på jobbet..
 
Finnarna hade med sig allt viktigt :)
 
 
Fin dubbelregnbåge på vägen hem !

Värme

Nu. Nu ska det inte vara kallt i min lägenhet längre. Startade dagen med att ligga i sängen och försökte lvertala mig själv att jag inte skulle frysa ihjäl utanför täcket. Det va hela 17 grader. Burr. Jag slängde i mig frukost snabbt i förhoppning att jag skulle bli varm. Men av fil har jag aldrig fått en värmande känsla. Tog mig ner till gymmt istället. Där minsan, där blev jag varm.

Väl hemma igen så tog jag fram vinterfönstrena som ska sättas fast på vinterhalvåret och tas bort under sommaren. Huset jag bor i är väldigt gamalt så därför finns det dubbelfönster för att hindra att det läcker in luft och kyla.
Fick lite hjälp av pappa också, stackarn är fortfarande sjuk.

Har inte märkt någon storartad skillnad, tror termometern var på 18.5grade nyss. Åt rätt håll iaf. :)

Räkmackor osv

Det är mörkt ute, kallt ute..allt är ute.
Min långa dag på jobbet gick finfint. Det hände itne så mycket på assistans idag, men jag gick över vd 16 till AVC, informationen i ankomsthallen.
Så jag Ullis och Samuel tog oss till A-piren för att titta på en förbannat lång räksmörgås. Det är tydligen räksmörgåsens vecka den här veckan..don't ask me why, att den har en hel vecka lixom. Verkar mkt vettigare att ge kanelbullen en hel vecka istället för den där mackan. Jag gillar itne räkor.
Men då när vi va där första gången så var den inte klar, och när jag tog mig dit andra gången så tog personen innan mig den sista biten. Det är nog inte meningen att jag ska lära mig käka räkor. Lika bra det, det är ju inte så gott..
 
haha, juste. När jag gick igenom terminal 4, där vid alla gater, så var det en liten tjej som frågade sin mamma samtidigt som hon pekade på ett gäng soldater som knatade förbi.
-"Mamma, vad är det där gröna?"
Tyckte de va jättekul :P min nivår på humor idag kanske, jag vet inte..
 
Men nu är jag iaf ledig 3 dagar, det kan ju nästan inte bli bättre.
 

Lucky lucky you're so lucky

Glömde ställa klockan för imorse, men vaknade endå 5.41, en minut efter min planerade uppgång.
Hade sovit ganska dåligt under natten, vaknat några ggr och dubbelkollat klockan. Sista gången jag vaknade så tänkte jag att 'nu är de fanimej dax', kollade klockan och den var exakt 5.41. Helt otroligt att jag vaknade med sådan exakthet!

Har en känsla att det aldrig kommer hända igen..

Chill

Chilldag på jobbet, bara 8h pass. Väldigt bra uppvärmning för morgondagens 12h pass må jag säga.
Dagen blir ju så mycket roligare med awesome kollegor, jag har mer eller mindre alltid kul på jobbet.
Det är märkligt, men endå fascinerande, hur några personer kan förgylla en dag som annars skulle ha varit lite beige. Ett skratt mer eller bara att man blir inkluderad i ett samtal mellan några som snackar om allt och inget - ALLT blir bättre.
 
Det är precis tvärtom än jag var liten, jag har alltid varit blyg och den som stått bakom och inte sagt något. Men sedan jag började på Arlanda så har jag blivit mer öppen och social till alla sorters folk. Stort plus till mig!
 
 

Ruggigt

En ruggig dag startades med en dålig natt. Kom hem från jobbet vid 00.15 kanske, kollade lite tv och la mig sedan vid 2 typ. Meeen somnade inte förns efter 4 då mins ärr på axeln gjorde förfärligt ont. Jag fattar inte varför, dom brukar inte hugga till sådär. Usch. Tog 2 alvedon och hopades att tröttheten skulle ta över ondheten.

Somnade tillslut och gick sedan ner till Form till Naprapaten. Jag fick nålar i rygggen den här ggn. Lite småobehagligt då jag inte är ett fan nålar.
Efter det, mör och öm, gick jag hem till pappa som var hemma och sjuk. Vi kollade på film och lite tv. Mysigt.

Filkmkväll Deluxe

Sparkade igång dagen med en 5km PW , det va nice. Konstaterade även under promenadens gång att jag hade på mig alldeles för mkt kläder. En underställströja och en tunn vindjacka var garanterad för varmt.
Sen så blev jag lagon färdigduschad och färdigsminkad tills min kära kusin Therese skulle ha ljusparty hemma i sin och hennes killes lägenhet. Dom har typ bott här en vecka, men jädrans vad fint det blivit. Vilken ordning och reda!
Jag luktade på en massa ljus och slutade med 2 paket ljus. Mmm det ska dofta gott i jul!

Sen åkte jag å Natta till Gräääänby för att jag skulle köpa godis till kvällens filmkväll :)det blev även 5flaskor läsk, som jag då räknat och tänkt i huvudet att det var 1l/flaska. Ojoj. Jag hade köpt hem typ 8l läsk. Haha. Galet. Vi var 4pers och en var på diet. Score. Blev ju även chips och ostbågar. Hehe

Hyrde Johnny English och Men in black 3. Filmer med så sålig humor att det blir roligt. Exakt min smak :)

Kan meddela att inte ens hälften av läsken dracks upp och inte ens en bråkdel av det som skulle ätas åts upp.

Ska erkänna att det va Natta som beslutade åt mig att lägga ner 2 till flaksor läsk när jag tyckte det räckte, så vi skyller på henne :)

Lite spontant sådär

Efter middag hos föräldrarna så fick jag skjuts hem för att panikstäda lite. Fia, Rebecka och Natta kom senare förbi med glatt humör. Det va längesedan, alldeles för länge sedan. Mycket har hät sedan sist, både Rebecka och Fia har skaffat sig körkort. Gött mos.
Nu kom dom in från den obligatoriska 'friska luft utgången'. Byeee

Krattning på elitnivå!

Det är fredag mina damer och herrar. Kan ni tänka er, precis som förra veckan.
Startade dagen med en sovmorgon och jag kan meddela att jag var fortfarande mätt efter gårdagens kväll med gofika.
Begv mig till gymmet för att gå på gruppträning jag anmält mig till. Det var Funktionell cirkelträning som skulle prövas. Har för mig att det var 6 olika stationer. Magövning, ryggövning, benövning, rumpövning, rygg/mageövning och en pulsövning. Jag kände under uppvärmningen att gårdagens benpass på gymmet hade lämnat sina spår. Fick ju föfan syra direkt haha. Aja. Det var 1min/station och vi skulle göra tre varv. De gick ju bra. Svettades som en gris. Har aldrig lagt märke till att det har droppat svett från näsan när jag tränat men nu hände det. Kan ha varit för att det var varmt i rummet eller så var det en bra blanding av allt så det blev svettigare helt enkelt. :) 


Tog sedan en 10min powerwalk på bandet inne på gymmet men det va inte så skoj idag så jag begav mig hemmåt för en timmes krattning av min och farmor o farfars trädgård.
Galet mycket gult i form av löv var det. Började kratta och löven som hade lyckats sitta kvar på trädet beslutade sig att falla och landa där jag precis rensat bort alla löv. Typiskt. Hade musik i lurarna och proteindryck att slurpa i mig så det va riktigt skönt faktiskt. Kom förbi en kille/man och frågade efter vägen till Gredelbyvägen. Ja modern knivstabo som jag är så langa jag fram telefonen och sökte på gredelbyvägen. Haha det borde väl ligga vid gredelbyleden? Jajemen. Sen helt plötsligt så hade han tagit krattan av mig och började kratta åt mig. Sweet men lite akward.
Som tur var så hade jag redan krattat klart så de va inte så mkt kvar att få ihop. Jag tackade honom och gick upp i lägenheten. Väl uppe så skulle jg beskåda mitt verk, men då hade såklart vinden arbetat och spridit ut alla löv från mina fina lövhögar. Tack vinden.

Syster 21

Elins födelsedag idag. Nice, kul för henne. Även ett jädrans plus för alla som är bjudna på fika. Hört rykten om att det kommer bjudas på kanelbullar, vaniljbullar, morotskaka, prinsesstårta och lite kakor. Mmmmm vad jag hoppas på att inte behöva promenera hem efter all fikaintag som kommer göras.
Själv så rev jag nyttigheterna till morotskakan, dvs morötterna. Vispade även onyttigheten till tårtan, dvs grädden.

Jag började dock dagen med att besöka naprapaten. Knakelibrak och lite massage. Sen gick jag och elin till gymmet där vi av någon underlig anledning var alldeles ensamma där. Måste bero på att det är kanelbullens dag idag. Ja, så måste det vara.

Sen så tog vi en vända till Thairesturangen och köpte hem mat. Jädrans vad mätt man blev, det är ju bra iofs, men det måste ju finnas plats för gosaker!!

Det blir kallare nu!

Det är härligt med kyla, om man r varmt klädd. Men inte övergången mellan varmt och kallt, alltså sommar och höst. Det är sådan isande kall fuktig kyla som är irriterande. Det är ju grymt mkt bättre när man är van med minusgrader och det blir lite kallare än nu när man fryser arslet av sig för att det är 7 grader och regnet hänger i luften.
Idag var det dimmigt och mitt hår blir så ofint när det är fuktigt i luften. Ååhh.
Bara 8h pass på jobbet idag och sen ledig 2 dagar. Awesome. Och imorgon fyller min syster 21, kanelbullar hela dagen lång. Mumms.

Multitest och intervju på LedR

Ja men hallå bloggen!!
Kan meddela att jag fick ett samtal från ett befäl på Ledningsregementet den 24/9, han sa att han läst min ansökan till hans pluton om anställning och undrade om jag kunde komma på intervju och göra tester den 1/10..EN VECKAS förberedelser fick jag, schysst!! Jag accepterade och precis just då började min vecka av konstant nervositet!! För det första, jag var tvungen att hitta en person att byta bort mitt arbetspass som jag hade i schemat den dagen. 8-18 på t2, vilket drömpass att byta bort, not. Men jag hittade en vänlig själ som tyckte att jag absolut skulle gå dit och visa vad jag går för!!
 
Så måndag kom och jag hade ställt klockan på 5.00. Jag skulle ju hinna äta en ordentlig frukost (gröt och ägg) det var länge sedan jag åt så mkt till frulle. Jag har alltid gjort, eller köpt, en smörgås och tagit med till jobbet och ätit innan jag börjat. Men att trycka i sig en tallrik havregrynsgröt var ganska svårt faktiskt, speciellt så tidigt.
 
Kom till LedR med expressbussen som ganska många officerare och soldater tog också. Även min gamla Löjtnant, som vi endast hade i några månader så jag hälsade aldrig, han kommer nog inte ihåg mig endå. Jag var snorkall då det regnade ute och jag hade en tygjacka på mig. Tog av den i bussen med förhoppning att den skulle torka, det hände inte. Som tur var hade jag av någon anledning packat ner en extra tjocktröjja, det tackar jag gudarna för!
 
Gick till vakten och berättade mitt ärende, att jag skulle göra tester. Han tog mitt körkort och sa åt mig att vänta. Efter en stund kom en kvinnlig officer och välkomnade mig in (jag fick då tillbaka mitt ID). Hon gav mig en karta och ett schema och grågade om jag varit där förut, ja jo, ca 11 månader. Skänt att känna igen sig och veta vart jag skulle ta mig. Hatar att se ut som en turist med kartan i högsta hugg :P
 
Schemat bestod av tre namn, mitt namn och 2 andra killar, vi alla hade olika tider för allt förutom fystesterna som var samma tid. Min dag började kl 8 med intervju. Galet nervös. Gick till byggnaden där den skulle vara och satte mig och väntade i ca 30 min, sen var jag välkommen in till löjtnanten som skulle intervjua mig.
Hade snackat med Magnusson på söndagen och det var tydligen hans plutonsschef, så intervjun var till hans pluton, lite festligt.
 
Intervjun varade i ca 1h. Helt ok faktiskt, han var skön och avslappnad och typ 25 år, så det gjorde saken faktiskt lite bättre att han inte var sträng och läskig :P
Efter det så begav jag mig till gympahallen för att vänta in att klockan skulle slå 11.
 
Det blev tillslut jag och en till kille som skulle göra fystesterna ihop. Inte den mest vältränade killen måste jag säga, så det kändes bra att inte bli utklassad direkt :P
Odbro tittade förbi också, det va väldans trevligt. Har inte träffat henne sedan MUCK, men hon kom och hejjade på mig under fystesterna, det uppskattades STORT!
 
Armhävningar, minimigränsen var 8, jag klarade 15 st. Otroligt stolt över det, övade hela veckan för att försöka göra riktiga armhävningar, så det gick ju vägen iaf. Killen klarade 27, maxsiffran var 28, då skulle han fått full pott. Det var 90 grader i armbågsvinkel som gällde, it was hard!
 
Situps, lägsta gränsen var också 8 tror jag, jag gjorde 35 eller ngt. Killen klarade 26. YES, jag var bättre! Det kanske låter simpelt med dessa tester men man var tvungen att ha benen i 90 graders vinkling och armarna i kors under situpsen och föterna fick inte lämna golvet, det gjorde allt mkt svårare.
 
Upphopp var nästa gren. Man satte ett bälte runt midjan som det satt fast ett måttband i, måttbandet 'satt fast' under en linjal dom tejpat fast i golvet, så man kunde mäta mellanskillnaden mellan vanligt stående och efter man hoppat. Jag klarade 30cm, det var godkänt.
 
Rygghäng såg jag fram emot, det är min gren. Ligga raklång på en plint med överkroppen hängandes utanför ungefär vid höften och killen sittandes på benen. minimum var 1min, jag hängde max, som var 2min 40sek. FYFAN vad bra jag är! Så där fick jag full pott, killen klarade endast 1min 35sek typ.
 
Armhäng från helvetet. Jag har aldrig gjort armhäng, aldrig funnits en anledning, men så här i efterhand så önskade jag att jag hade haft en anledning..det va ju sjukt svårt. Gränsen var 15 sek, jag klarade endast 11sek efter några försök. FAN också!! Tydligen så måste man klara minimigränsen på alla saker för att bli godkänd, så nej mina vänner. Jag blev inte godkänd på fystesterna pga 4 sek..helvete!! Men han sa, han som tog hand om testerna, att det är endå plutonchefen som beslutar om dom vill gå vidare med personen i fråga eller inte. Så det kändes ju lovandes.
 
BeepTest var nästa utmaning.  Det har aldrig riktigt varit min grej, speciellt inte när man har haft en vecka på sig att komma iform till själva testet. Både jag och killen hoppade av vid 7.1, inte det bästa resultatet på långa vägar, så det kan ju alltid bli bättre. Testnissen visste inte heller vad gränsen var för testet så det hjälpte ju itne så mkt kanske..
 
jag fick tilslut 225p och underkänd, och killen fick 235p och godkänd..det var för armhänget och att han gjorde fler armhävningar, sen var ju jag bättre i resten av grenarna, förutom upphoppet.
 
Sen åt vi lunch tillsammans i matsalen, kostade 75kr eller ngt. Chillade i 2h i biblioteket, tog en tupplur och läste Nollan. Begav mig senare till sjukstugan där jag skulle träffa läkaren.
Honf rågade massa frågor om jag hade släkt som dött av hjärtinfarkter osv. Min mormor dog av en när hon var ca 53 år gamal och det hakade hon upp sig på så hon tog ekg på mig och ville inte godkänna mig. Hon ringde upp min mamma för mer info om mormor. Det känns som att jag har lite bättre förutsättningar än min kära mormor skulle haft om nu hon var den som sökte ett soldatjobb, men nu var det itne det och jag var ju frisk. Men sjukt irri att hon inte ville skriva i att jag var godkänd än, hon skulle diskutera med sina kollegor..blääää. Jag kan ju inte bli underkänd i läkartestet för att mormor dog ung av hjärtattack, det är ju itne mitt fel, R.I.P Mormor <3 men seriöst, det är bara weird om det blir så!!
 
det var min dag i ett väldigt långt inlägg, men ja nu är det gjort. Stolt över amrhävningarna som jag klarade med bravur, enligt mig :P hatar dock armhäng från och med i förrgår, sådeså! Nu är det bara läkaren som ska kryssa i godkänd rutan på pappret så kan detta gå vägen.
 
Jag hade juu gett mina referenser till honom under breaken vi hade, och idag på jobbet så sa Anette att en kille från Försvarsmakten hade ringt angående Sara Åkerblom, mig då. Så det var ju possitivt. Hon hade sagt att om ni ska vara glada om ni tar emot henne, att jag är jätteduktig och snäll. Hon hade även kommenterat att de tmåste vara många som sökt anställning därpå han svarade att 'jo det är det men vi går bara vidare med de som vi tycker verkar lämpliga'. Så det kan ju faktikst inte bli bättre. Anette tyckte även att han verkade väldigt possitiv och trodde han redan bestämt sig att anställa mig :) WOOPWOOP!!!
 
Jaja, nu säger vi godnatt och ni får hålla tummarna att jag får ett possitivt samtal eller mail angående detta arbete! Wish me luck!!

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0