Gameday

Det är lördag idag, och det kan sammanfattas med match. Vi spelade mot Stockholm Mean Machines på Zinkensdamm planen. Vi hade en avbytare. EN avbytare. Matchen började och folk blev skadade och till slut hade vi inga avbytare kvar. Vi var en kort på plan men vi spela endå. Jag stukade fingrar och allmänt ont, folk blev tröttare och tröttare eftersom ingen kunde byta. Solen stekte och vi avbröt inte. Vi spelade på som ett lag. Alla hjälpte alla ända in i kaklet. Storstryk fick vi´, men det spelar ingen roll. Till och med våra fastande lagkamrater gjorde allt de kunde - ett väldigt bra jobb med tanke på att det inte fått äta eller dricka under dagen.

Nu sitter jag här hemma, helt mörbulltad, i lägenheten och äter Doritos och kollar på film. Bättre lördagshäng efter match får man leta efter. Många spännande blåmärken har dukt upp efter matchen, och fler blir det nog, tyvärr. Pallar itne ha långärmat på jobbet, så himlans varmt!!

delar med mig av en bild jag tog på pendeln hem :)



Imorgon ska jag sova tills jag vaknar. Inte för länge dock för jag måste kunna somna på kvällen för att vara på jobbet till kl 05.00 !! No more vaccation!

sara åkerblom

~ det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker ~

RSS 2.0